Kulturens Venner =  de bedste kulturoplevelser
 Opret gratis profil her og kom med
 Plus medlemskab - ubegrænset antal oplevelser
 
Facebook - synes godt om Kulturens Venner
 Tegn et Plus medlemskab og få ubegrænset antal 
 byvandring, omvisninger og ture.
 Klik på links og læs mere

 
Velkommen Omvisninger 
Byvandringer Kirker - kirkegårde Museer - slotte 
Kulturens Venner
CVR. 29 42 33 69
Tlf. 23 74 05 17
post@kulturensvenner.dk
Skriv - ring hvis du har spørgsmål
oplever tekniske fejl.
Siden fungerer ikke altid ved
iPad eller tablet.
Brug hellere en computer.
 
Kulturens Venner
Kulturguiden anmelder aktuelle kunstudstillinger i København og resten af Danmark. Desuden opera, skuespil og ballet på Det Kongelige Teater og andre teatre i Storkøbenhavn.
Også anmeldelser om Golden Days, Jazzfestival, Operafestival, Filmfestival, kunstmuseer og meget mere.
Se anmeldelser nedenfor
 
 Titel  Kort beskrivelse  
Arken Kunstmusem
Aktuelle udstillinger
Kunstmuseet Arken bliver i 2015 til bliver Arken til "kunstens ø". Aktuel udstilling Ancher og Krøyer: Venner og rivaler. Spændende arkitektur ved Ishøj Strand. 
Besøg andre religiøse samfunds bygninger. København har flere religiøse kirkesamfund, som religiøse samfunds bygninger, når der afholdes gudstjenester. Alle gudstjenester er offentlige og det er bl.a. Synagogen, Katolske Domkirke, Russiske Kirke, engelsk-angelikansk Kirke, den tyske Skt. Petri og Skt. Alban Kirke. 
Cirkusrevyen 2017 - endnu en succes venterCirkusrevyen 2017 har premiere 16. maj og spiller til 27. august. Holdet 2016 består af Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Lisbeth Baastrup og Niels Ellegaard. Kombiner Cirkusrevyen med at spise middag på en af Bakkens mange restauranter. 
Design Museum - viser kunsthåndværkDesignmuseum tidl. Kunstindustrimuseum i København udstiller dansk og internationalt kunsthåndværk, og industrielt design.  
Det Kongelige Teater 2014Det Kongelige Teater - DKT - har også i 2014 gratis præsentationsforestillinger på Rosenborg Eksercerplads i København og Skamlingsbanken syd for Kolding. Pak madkurven og tag venner og familie med til en sommeroplevelse. 
Det Kongelige Teater 2017 - 2018
Opera, ballet og skuespil
Det Kongelige Teater (DKT) har 3 scener: Operaen, Skuespilhuset og Gamle Scene. DKT spiller sæson 2017 og 2018 med flotte opsætninger i opera, musical, skuespil og ballet.  
Emil Nolde på LouisianaKunstmuseet Louisiana i Humlebæk afholder stor udstilling om kunstneren Emil Nolde. Det er tredie gang at Louisiana afholder stor Nolde udstilling. Der vises mere end 140 værker på udstillingen, som varer frem til 19. oktober. Kulturens Venner har rejse til Nolde Museum og marsken i oktober 2014 
Filmfestivaler i Danmark og EuropaListe over filmfestivaller i Danmark og andre lande, der er bl.a. CPG:DOX og CPH-PIX , Odense Internationale Filmfestival, Aarhus Filmfestival og andre. 
Glyptoteket
Aktuelle udstillinger 2014
Glyptoteket blev skabt af brygger Carl Jacobsen i slutningen af 1800-tallet. Glyptoteket har oldtidssamlinger fra egyptisk og etruskisk tid. Også samlinger af fransk og dansk kunst. Glyptoteket afholder aktuelle udstillinger.  
Golden Days Festival 2016Golden Days Festival 2016 handler om 1970'erne. Mange kulturinstitutioner afholder udstillinger og foredrag.
Golden Days Festival blev afholdt første gang i 1994.
 
Jazzfestivaller i DanmarkDanmark er et godt jazzland. Der afholdes nemlig mange jazzfestivaler overalt i Danmark. , der er i hele landet sommeren over. Se liste over jazzfesivaller 2014 
Jylland - Aktuelle kunstudstillinger 2017Aktuelle på kunstmuseer i Jylland 2017:Trapholt, Herning, ARos, Ribe, Esbjerg, Glasmuseum Ebeltoft, Museum Jorn, Skagen, Fanø, m.fl.  
Kastellet har 350 års jubilæumKastellet i København stod færdigt i 1664. Det er nu 350 år siden og har derfor har Kastellet jubilæum i 2014.. Kastellet byder på mange arrangementer i jubilæumsåret og den lørdag 1. november afholdes fødselsdagen.  
Kunstmuseer i København og NordsjællandLæs mere om kunstmuseer i København og deres historie. Hvem grundlagde museet/samlingen og den videre historie.  
København - Aktuelle kunstudstillinger 2017Aktuelle kunstudstillinger sommer og efterår 2017 på kunstmuseer i København og Nordsjælland. Aktuelle særudstilinger på bl.a. Louisiana, Arken, Cisterne, Nivaagaard, Ordrupgård, Glyptoteket, Statens Museum for Kunst, Kastrupgårdsamlingen, Thorvaldsens Museum og andre kunstmuseer.t 
Links til gode hjemmesiderLinks til hjemmesider om singleliv, kultur, politik og underholdning. 
Moesgård Museum udvidet 2014Moesgård Museum i Jylland er i 2014 udvidet med 16.000 m2 udstillingsareal. Flot arkitektur og spændende nye udstillinger om bl.a. menneskets evolution, om oldtiden og "de dødes liv".  
Operafestival 2017 i København
/ Copenhagen Operafestival 2017
Copenhagen Operafestival 2016afholdes fra 31. juli til 7. august. Siden opdateres når der foreligger nyt. Den populære Operettebåd sejler igen fra Gammel Strand. 
Operafestival København 2017 - kalenderOperafestival 2016 i København - fra 31. juli til 7. august. Der spilles opera fra pladser og sale. Se det aktuelle operaprogram her. Kalender for operafestival 
Ordrupgård 2014
Dramaet i Arles - van Gogh og Gaugain
Van Gogh skar en bid af sit øre i 1888 og satte dermed punktum for 9 ugers frugtbart arbejde med Paul Gaugain. De arbejdede i det gule hus i sydfranske Arles. Odrupgaard sætter fokus på dramet i en storstilet udstilling forår 2014 
ParkmuseerneKulturens Venner holder en kulturfestival i København hen over Grundlovsdag og pinsen. 
Sophienholm - ved Bagsværd SøSophienholm ligger smukt ved Bagsværd Sø, oprindelig et landssted fra 1768, og stedet nu af Lyngby Tårbæk Kommune. 2015 udstillinger med Kurt Trampedach, Arne Haugen Sørensen, Corner 2015, KERAMISKE VEJE og andre. 
Teaterliv - Teaterforestillinger i KøbenhavnTeaterbilletter i København 2017-18. Teatre og forestillinger: Det Kgl. Teater, Betty Nansen, Det Ny Teater, Nørrebros Teater, Boldhus, Bremen, Bådteater, Cafeteater, Nørrebro, og flere til.  
 

Nyhedsbrev
Modtag sidste nyt